PARTY BOX

O nama

Partybox je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom i iznajmljivanjem kostima za maskenbal, kao i dodataka za maskiranje. U ponudi je veoma široki spektar kostima i maski iz vaših omiljenih filmova, priča, fantazija, istorije… Kostimi, maske i dodaci su visokog kvaliteta od renomiranih proizvodjača.

Kupite ili Iznajmite kostim za maskenbal sa dodacima koji idu uz njega, vrhunskog kvaliteta i originalnog dizajna sa kojima ćete oživeti Vaše fantazije ili omiljene priče, a na žurkama biti originalni i verujemo jedini sa kostimom koji obiluje detaljima koji će Vas učiniti posebnim i primećenim.

U Partybox radnji možete pronaći sve za dečiji rodjendan, devojačko veče, momačko veče, maskenbal, i ostale posebne prilike, kao i originalne poklone za rodjendan ili neki drugi prigodni dogadjaj. Kostimi, maske, dekoracija, šminka, ukrasi, baloni, brkovi, brade, nosevi, kape, perike, šeširi, naočare, grupni kostimi, dečiji kostimi, mačevi, vilenjačke uši, i sve što je potrebno da proslavite sa nekim ili kod nekog radosne dogadjaje u nekom posebnom izdanju, možete pronaći u Partybox radnji.